Franse vlag
Duitse vlag
Nederlandse vlag
Engelse vlag
Le Jardin Fleuri Malmedy Hotel Restaurant

Gastronomisch weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag

Vrijdagavond : 4 gangen menu
Zaterdag : uitgebreid ontbijt
’ s avonds : gastronomisch 6 gangen menu
Zondag : uitgebreid ontbijt
’ middags : 4 gangen menu
(De menus zijn seizoensgebonden )
Prijs : 170 € per persoon

Gastronomisch weekend van zaterdag tot zondag

Zaterdagavond : gastronomisch 6 gangen menu
Zondag : uitgebreid ontbijt
’ s middags : 4 gangen menu
( De menus zijn seizoensgebonden )
Prijs : 112 € per person

Restaurant à la carte of menus van 40 € - 45 €

Allen zijn modern ingericht en voorzien van W.C., douche, televisie en gratis Wifi

2 eenpersoonskamers, 3 tweepersoonskamers, 1 familiekamer 3 – 4 pers.

Eenpersoonkamer met ontbijt per nacht 48 €

Tweepersoonskamer met ontbijt per nacht 77 € - 80 €
vanaf 2 nachten 75 €

Driepersoonskamer met ontbijt per nacht 95 €
( andere op anvraag )

Halfpension ( minimum 2 nachten ) 63 € pers. / dag in tweepersoonskamer
Halfpension ( minimum 2 nachten ) 68 € pers. / dag in eenpersoonskamer

Eindejaarsarrangement : 2 nachten aan 195 Euro / pers.

2 overnachtingen inclusief ontbijt
1 x 4 gangendiner
1 x 6 gangen Oudejaarsavonddiner op 31 / 12
( 2 voorgerechten, sorbet, wild, kaas + nagerecht )

Eindejaarsarrangement : 3 nachten aan 280 Euro / pers.

3 overnachtingen inclusief ontbijt
2 x 4 gangendiner
1 x 6 gangen Oudejaarsavonddiner op 31 / 12
( 2 voorgerechten, sorbet, wild, kaas + nagerecht )

Le Jardin Fleuri Malmedy Hotel Restaurant Le Jardin Fleuri Malmedy Hotel Restaurant Le Jardin Fleuri Malmedy Hotel Restaurant Le Jardin Fleuri Malmedy Hotel Restaurant Le Jardin Fleuri Malmedy Hotel Restaurant Le Jardin Fleuri Malmedy Hotel Restaurant

Malmedy is een charmant stadje in het zuiden van België, dicht bij de Franse en Luxemburgse grens. Het biedt bezoekers een breed scala aan toeristische attracties die zeker de moeite waard zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste attracties in Malmedy:

1. Place du Marché: Dit is het historische hart van de stad en biedt een warme sfeer met zijn vele restaurants, bars en winkels. Er is altijd wel iets te beleven op dit levendige plein, waardoor het een ideale plek is om even te stoppen en te genieten van een glas wijn of een warme crêpe.
2. Malmedy Forest: Met een oppervlakte van 10.000 hectare is het Malmedy Forest een natuurpark met wandelpaden en mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals mountainbiken en klimmen. Bezoekers kunnen ook een stop maken bij de bosspeeltuin, waar hun kinderen kunnen spelen in een rustige natuurlijke omgeving.
3. Kasteel van Malmedy: Dit middeleeuwse fort werd gebouwd in de 13e eeuw en huisvest nu het museum van de stad. Bezoekers kunnen de verschillende kamers van het kasteel verkennen, waaronder muurschilderingen en antiek meubilair. Het kasteelterrein biedt ook een adembenemend uitzicht over de stad en de omgeving.
4. De spa: Malmedy is beroemd om zijn warme mineraalwaterbronnen, die in de 19e eeuw werden ontdekt. Bezoekers kunnen genieten van de voordelen van het thermale water in een kuurcentrum of gewoon een duik nemen in de buitenzwembaden.
5. Malmedy treinstation: Dit prachtige Art Nouveau gebouw werd gebouwd aan het begin van de 20e eeuw en staat nu op de monumentenlijst. Bezoekers kunnen stoppen bij het station om de unieke architectuur te bewonderen of genieten van een glas wijn in het restaurant ter plaatse.

Malmedy biedt een grote verscheidenheid aan toeristische attracties, waarvan sommige zeker een bezoek waard zijn. Van de Markt tot de thermale bronnen, er is voor elk wat wils in Malmedy.

Het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps ligt in de Ardennen in België en wordt beschouwd als een van de moeilijkste en snelste circuits in het Formule 1-wereldkampioenschap. Het circuit heeft een totale lengte van 7,02 kilometer en telt in totaal 24 bochten. Sommige daarvan zijn erg snel en vereisen grote technische vaardigheid van de coureurs om ze op volle snelheid te nemen.
Het Circuit de Spa-Francorchamps werd in 1983 gebouwd in de voetsporen van een eerder circuit dat in de jaren 1920 en 1930 al verschillende internationale races had gehouden. Het huidige circuit bestaat uit twee delen: het eerste deel, buiten het dorp Spa, bestaat uit een reeks snelle, kronkelende bochten die leiden naar de baanfaciliteiten op het terrein van het Château de Francorchamps. De tweede sectie, bekend als de 'Rivage', is een langzamere lay-out in de onmiddellijke nabijheid van het dorp Francorchamps en bestaat uit een reeks langzamere bochten die leiden naar de laatste pits in de stad Spa.
Het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps staat bekend om de zeer snelle lay-out, de kronkelige bochten en de lange rechte stukken waar coureurs hoge snelheden kunnen halen. Het circuit is in de loop der jaren meerdere keren aangepast om aan de eisen van de moderne Formule 1 te voldoen en biedt vandaag de dag een unieke uitdaging voor coureurs, die zowel hun auto als hun reactievermogen moeten beheersen in een reeks snelle, kronkelige bochten.
Het Circuit de Spa-Francorchamps organiseerde zijn eerste Grand Prix van België in 1983 en werd al snel een van de populairste circuits voor Formule 1-coureurs en fans. Het circuit biedt een unieke sfeer, met een gepassioneerd publiek dat de tribunes vult en de longen uit hun lijf schreeuwt tijdens de race. De laatste pits bevindt zich in het historische centrum van Spa, waardoor het een ideale plek is om de kwalificatiesessies en races van het weekend te bekijken.
Het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps is in de loop der jaren verschillende keren aangepast aan de eisen van de moderne Formule 1, maar het blijft een zeer snel en technisch circuit.